8 jun 2013, 18:29

На житейския кръстопът 

  Poesía
784 0 14

Когато се зачудиш накъде,

несрещайки от пътни знаци помен,

на важен кръстопът си ти, дете!

Коя е вярната за теб посока?

Кой отговор сега ще ти даде?

Аз ли? Някога не слушах другиго,

а само влюбеното си сърце.

Рискувах  и едва ли съм сгрешила,

щом след магията на любовта,

тебе, слънце мое, съм родила...

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??