21 mar 2008, 21:21

На крадеца на сърцето ми 

  Poesía » De amor
623 0 1
Когато бях сама,
животът ми празен бе...
... изпълнен с чувство на тъга.
Поглеждайки безбрежното небе,
изпълнена с мечти
броях, броях безкрайните звезди.
А днес, когато имам теб и си мечтая,
знам, че някъде в безкрая
блещука нашата звезда,
тъй чиста като твоята сълза,
и чертае нашата съдба.

© Деница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??