Mar 21, 2008, 9:21 PM

На крадеца на сърцето ми 

  Poetry » Love
628 0 1
Когато бях сама,
животът ми празен бе...
... изпълнен с чувство на тъга.
Поглеждайки безбрежното небе,
изпълнена с мечти
броях, броях безкрайните звезди.
А днес, когато имам теб и си мечтая,
знам, че някъде в безкрая
блещука нашата звезда,
тъй чиста като твоята сълза,
и чертае нашата съдба.

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??