1 jun 2011, 17:19

На кръстопът 

  Poesía » Otra
443 0 1

 

 

Кога си на съдбовен кръстопът и

ще трябва да избираш, да решиш,

да тръгнеш

по най-правилния път, ти

послушай разума, да не сгрешиш.

 

Че тръгнеш ли веднъж в посока грешна,

е немислимо връщане назад.

Послушаш ли сърцето,

ставаш смешна,

животът се превръща в черен ад...

 

Сърце и разум - тъй несъвместими!

Единият шепти: "Внимателна бъди!"

А другото крещи:

"О, разреши ми!

Аз мога да понасям и беди!"...

 

Аз между тях се люшкам уморена.

Кого да слушам - двамата са в мен?!

Със тях живея.

И съм уверена -

ще се споразумеят някой ден!

 

 

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??