11 ago 2007, 16:04

На lunna_sianka 

  Poesía
734 0 6
 

Възможно ли е за мен да е толкова тъжен света,

ако денят ми не започва с неговата усмивка...

Една разплакана жена...

Копнееща за малко топлина...

Господи, дай ми сили да продължа,

знам, че съм силна жена.

Що за мъж ми поднесе съдбата?

Грях ли съм сторила, че това е разплата?

Той ме разболява, той ме подмладява,

живот не може да бъде това!

Заслужава ли го една влюбена жена?

Не искам слънце да изгрее, ако той не е до мен,

не искам без този мъж да започва моя ден.

Проклета да съм, искам да се променя,

не заслужавам ли да бъда носена на ръце жена?

Иде ми с ръце да блъскам в стената,

той ми опропасти душата!!!!

Не е до мен, когато плача сама,

а иска едва ли не да съм пефектната жена.

Аз мога да се променя!

Силна съм, зная това!

По улиците е пълно с усмихнати мъже.

И ще намеря този, който ще ме гледа като цвете...

... и ако заплача сега, ще е от радост,

защото наново започва моята младост,

със  стегнато  деколте

и рокличка, събираща погледите,

ще съм най-секски мацка в града,

тръгвам да разбивам сърца...

Горе главата, повече няма да плача!

Жена като мен се среща веднъж

и ще намеря влюбено да ме гледа най-чаровния мъж!




Скъпо момиче, не те познавам, но дълбоко ме трогнаха думите ти! Посвещавам този стих на теб....Помни,че щом имаш сили да търпиш до себе си мъж,който не те заслужава...това те прави два пъти жена!

                              Florr

© Диди Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Както винаги-невероятно!!!!
  • поздрав за вас двете момичета! вие сте прекрасни!
  • Поздравления!!!Трогателно!Поздрав!!!!
  • Ще бъде!!!
    Тя е прекрасен човек и заслужава най-доброто! И ако тя не го открие, то само ще дойде при нея!
    Поздравявам те, Флор за тези чувственни думи и хубавото посвещение за Галя!
    Прегръщам ви и двете!
  • Тя ще бъде щастлива!!!
  • Хубав стих за един прекрасен човек
Propuestas
: ??:??