27 ago 2011, 9:56

На лятото по нежните пътеки 

  Poesía » De amor
496 0 5

Примàмливо полюшват се тревите.

Копринен шал развързва тишината.

Във шепите ни тихо спят звездите,

пулсираща ни вика тъмнината.


На лятото по нежните пътеки

с теб тичаме като деца щастливи.

Мечтите ни са две хвърчила леки,

синеят се над закъснели ниви.


И житен клас усмихнат се покланя,

лицата ни докосва с пръсти леки.

Защо не можем вечно да останем

на лятото по нежните пътеки...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??