Всичко хубаво отива,
и остава празнина,
със която не заспива,
и усеща хладина.
На любимите си хора,
нека всичко да дадем,
те са нашата опора,
късно ще го разберем.
Те не искат и не молят,
те поддържат без слова,
всеки ден за нас се борят,
и магия е това.
© Рот Кив Todos los derechos reservados
Поздравявам те.