12.12.2023 г., 23:03 ч.  

На любимите 

  Поезия » Философска
125 0 1

Всичко хубаво отива,

и остава празнина,

със която не заспива,

и усеща хладина.

 

На любимите си хора,

нека всичко да дадем,

те са нашата опора,

късно ще го разберем.

 

Те не искат и не молят,

те поддържат без слова,

всеки ден за нас се борят,

и магия е това.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??