Dec 12, 2023, 11:03 PM  

На любимите 

  Poetry » Phylosophy
127 0 1

Всичко хубаво отива,

и остава празнина,

със която не заспива,

и усеща хладина.

 

На любимите си хора,

нека всичко да дадем,

те са нашата опора,

късно ще го разберем.

 

Те не искат и не молят,

те поддържат без слова,

всеки ден за нас се борят,

и магия е това.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??