16 feb 2017, 0:33

На Любимия 

  Poesía » De amor
473 0 0

Брегът пустее без слънце,

морето объркано плаче,

хоризонтът го тегли навътре,

то се връща обратно.

 

По пясъка спуска се здрачът,

на твоето място присяда,

едно море ни разделя,

събира ни спомен за лято!

 

 

 

 

От ,,Защото те обичам"1996г.

© Недялка Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??