16.02.2017 г., 0:33 ч.

На Любимия 

  Поезия » Любовна
470 0 0

Брегът пустее без слънце,

морето объркано плаче,

хоризонтът го тегли навътре,

то се връща обратно.

 

По пясъка спуска се здрачът,

на твоето място присяда,

едно море ни разделя,

събира ни спомен за лято!

 

 

 

 

От ,,Защото те обичам"1996г.

© Недялка Арнаудова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??