16 февр. 2017 г., 00:33

На Любимия 

  Поэзия » Любовная
481 0 0

Брегът пустее без слънце,

морето объркано плаче,

хоризонтът го тегли навътре,

то се връща обратно.

 

По пясъка спуска се здрачът,

на твоето място присяда,

едно море ни разделя,

събира ни спомен за лято!

 

 

 

 

От ,,Защото те обичам"1996г.

© Недялка Арнаудова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??