27 ene 2011, 12:02

На майка ми 

  Poesía
760 1 17

---------

 

Благодаря ти!

Много ти благодаря

за будните ти нощи край леглото ми!

В очите ти искрата бе заря

и гонеше далеч от мене злото.

Благодаря ти за вълшебните слова,

които ме церяха от неволи!

Топлата ти майчина ръка

и днес със тихи ласки ми говори...

Колко болка е недоизплакана

на малкото ти, нежно рамо!

Всяка изповед и всяко чакане

имаха за име твойто, МАМО!

Прости за думите ти и сълзите,

които не успях да разбера...

Това е грешка, чак сега открита,

и я повтаря мойта дъщеря!

 

--------------Честит рожден ден, мамо! Обичам те!

 

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??