Писах за любов, за красота...
За мечти, приятелство и щастие...
За звездите писах, за пръстта...
Писах... На кого не посвещавах...
А за теб? За теб кога ще пиша?...
Чак тогава ли, когато вече
няма да ме чуваш, да ме виждаш?
И ще бъдеш толкова далече...
Само в сънищата ми ще идваш...
Докогато аз до теб ще легна...
Албена Димитрова
26.11.1985.
София.
© Албена Димитрова Todos los derechos reservados