През твоя поглед опознах света,
на който аз и досега се радвам.
Държеше здраво моята ръка
и никога не позволи да падна.
„Прави добро! - повтаряше ми ти -
и нищо не очаквай във замяна.
„Благодаря!“ във хорските очи
ще бъде най- голямото признание.”
Завеща ми любовта към книгите
и аз пораснах пълна със мечти.
Вървя изправена и с плам в очите,
защото знам, че вярваш в мене ти!
Благодаря ти, майчице любима,
за грижите и твойта доброта!
Ти за мене си незаменима,
обична и единствена в света!
© Nina Sarieva Todos los derechos reservados