5.09.2021 г., 21:44 ч.

На майка ми 

  Поезия » Друга
245 3 7

През твоя поглед опознах света,

на който аз и досега се радвам.

Държеше здраво моята ръка

и никога не позволи да падна.

 

„Прави добро! - повтаряше ми ти -

и нищо не очаквай във замяна.

„Благодаря!“ във хорските очи

ще бъде най- голямото признание.”

 

Завеща ми любовта към книгите

и аз пораснах пълна със мечти.

Вървя изправена и с плам в очите,

защото знам, че вярваш в мене ти!

 

Благодаря ти, майчице любима,

за грижите и твойта доброта!

Ти за мене си незаменима,

обична и единствена в света!

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много благодаря!
  • Много хубав стих!
  • Телефонът ме е измамил, да се чете - посвещение...
  • За мен майката е свята! Благодаря ти за милите думи!
  • Много хубаво посещение, изпълнено с любов и признателност! Поздрав за красивият стих!
  • Така е, благодаря, Тони!
  • Имаш късмет с такава майка, Нина.
Предложения
: ??:??