На мечтата!?...
Мечтата е,
да сбъдва мечти.
Да накара копнежа в тишина
да угасне.
Гневът да превърне в усмивка.
Да пребъде в човечност...
Човечност
която дарява любов и топли сърцето.
И прави човека да бъде човек...
На мечтата, мечтата е да сбъдва мечти.
Но на човека му трябва и болка!?
Тогава разбира за какво му е тя...
Дали ще е вечност или игра.
© Ангел Todos los derechos reservados