... да те изпращам
със премрежен поглед.
Да те намирам
в полета от спомени.
Там, където пътеките
от лунна светлина
превръщат се
в отломки бляскави.
Там, където знам, че
ще ме чакаш: В мелодията,
която утрешният ден
ще ни изсвири.
На мен ми стига
да откривам себе си
във твоите прегръдки.
И да дочакам утрото...
... на любовта ти.
© Isaiah Todos los derechos reservados