3.07.2018 г., 13:13 ч.

На мен ми стига... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
536 0 0

... да те изпращам

със премрежен поглед.

Да те намирам

в полета от спомени.

 

Там, където пътеките

от лунна светлина

превръщат се

в отломки бляскави.

 

Там, където знам, че

ще ме чакаш: В мелодията,

която утрешният ден

ще ни изсвири.

 

На мен ми стига

да откривам себе си

във твоите прегръдки.

И да дочакам утрото...

                                   ... на любовта ти.

© Isaiah Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??