28 sept 2008, 16:24

на моето Аз 

  Poesía » Civil
594 0 3

На моето АЗ

Събуждам се със ромон на дъжда...

Усмихвам се, нали ми днес прилича?!...

Изгревът ми шепне с топлота -

Щастлива ти бъди, пораснало момиче!...

Светът днес сякаш мене поздравява!...

И тез небесни бисерни сълзи

са обичта на тез, които си остават

докрай - приятелите ми добри!...

Събуждам се със ромон на дъжда...

Какво от туй, че днеска остарявам?!...

Усмихвам се... Аз жива съм сега!...

Има ме!... Не се предавам!...

Събуждам се със ромон на дъжда...

 

 

© Райна Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??