Ах, мое малко слънчице любимо,
ти песен си за моята душа!
Аз пея с обич твойто име,
защото то е лъч от светлина!
Ах, моя малка прелестна принцесо,
любов са твойто име и душа!
Ти ангел си неземен от небето,
дошъл да носи доброта!
Ах, мое сладко мъничко момиче,
в очите ти се крие чистота.
Не знаеш колко много те обичам!
Бъди щастлива, здрава и добра!
© Дарина Шопова Todos los derechos reservados