27.07.2013 г., 22:16 ч.

На моето момиче 

  Поезия
8154 0 6

Ах, мое малко слънчице любимо,

ти песен си за моята душа!

Аз пея с обич твойто име,

защото то е лъч от светлина!

 

Ах, моя малка прелестна принцесо,

любов са твойто име и душа!

Ти ангел си неземен от небето,

дошъл да носи доброта!

 

Ах, мое сладко мъничко момиче,

в очите ти се крие чистота.

Не знаеш колко много те обичам!

Бъди щастлива, здрава и добра!

© Дарина Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??