8 dic 2011, 21:27

На моите съученици 

  Poesía » Otra
1170 0 3

На моите съученици

В едно селце крайморско
сме родени.
Под арката на дъхави липи
израснахме с приятели любими
в безгрижието на прекрасни дни!
И както в притчата, животът
раздели ни.
Не вкусихме от живата вода.
Не ни постла най-меките килими,
не ни погали с ласкава ръка
и бързо пред очите ни премина
на младостта ни цветната река!
Сега е есен и приижда зима
със студ и необятна тишина...
Но радваме се, че децата ни ги има
и с тях оставяме една следа!

 

   Таня Иванова

© Таня Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??