5 nov 2005, 13:02

На моятa майка 

  Poesía
958 0 3
Колко са топли ръцете ти, мамо!
Колко нежни, красиви, добри...
Ти пак си до мен - грижовна,засмяна
и все така млада във мойте очи.

Поднасям ти роза - на празника нека
като слънчев лъч тя нашия дом озари
и нищо, че крехка, едничка и лека е-
в цветовете и моята обич лежи!

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??