5.11.2005 г., 13:02 ч.

На моятa майка 

  Поезия
960 0 3
Колко са топли ръцете ти, мамо!
Колко нежни, красиви, добри...
Ти пак си до мен - грижовна,засмяна
и все така млада във мойте очи.

Поднасям ти роза - на празника нека
като слънчев лъч тя нашия дом озари
и нищо, че крехка, едничка и лека е-
в цветовете и моята обич лежи!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??