Затвори се една врата за мен,
сътвори се и то завинаги.
На теб навярно ти е по-добре
не носиш ти сега веригите.
Не страдаш вече , не скърбиш,
не ти е нужна ничия опека.
Сега дори ще можеш да летиш,
ще ти е леко, много меко.
Но твойто весело, добро сърце,
следа дълбока в мен остави.
Подкрепата и дружбата ти с мен,
не мога никога да ги забравя....Дани.
© Пепа Деличева Todos los derechos reservados