27 янв. 2004 г., 21:44

На моята приятелка Дани 

  Поэзия
2245 0 2
ДАНИ

Затвори се една врата за мен,

сътвори се и то завинаги.

На теб навярно ти е по-добре

не носиш ти сега веригите.

 

Не страдаш вече , не скърбиш,

не ти е нужна ничия опека.

Сега дори ще можеш да летиш,

ще ти е леко, много меко.

 

Но твойто весело, добро сърце,

следа дълбока в мен остави.

Подкрепата и дружбата ти с мен,

не мога никога да ги забравя....Дани.

© Пепа Деличева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "ще летиш леко, много меко" - струва ми се малко инфантилно
  • Добре. Определено много по-добре от предишното (по дата и час на публикуване). Поздравления. Това е верния път.
Предложения
: ??:??