Ще избягаме с теб надалеч из света.
Ще си купим билети за чартър.
Ти оттам, аз – оттук,
ще пристигнем с нощта.
Малък остров - подобно Ямайка...
Ще отседнем във студио на приличен хотел.
Без лакеи, букети и свещи.
Ще отпием на глътки ароматния мед,
който никога няма да свършва...
Призори ще потеглим към мечтания бряг.
Зад гърба ни – студеният север...
Ще ме имаш. Аз теб.
И кошмарът познат
ще изчезне...
Превит на колене.
© Людмила Билярска Todos los derechos reservados
----
Белла, благодаря ти за чаровната усмивка!
----
Чудесна си, Марина! Благодаря ти за хубавите думи! Прегръщам те, мила!
----
Хубаво е! Не отричам. Благодаря ти за присъствието, Жулли!
----
Благодаря ти за пожеланието, мила Таня! Дано!
Изпращам ти своите поздрави!