1 abr 2009, 22:50

На Петър 

  Poesía » Otra
744 0 6

Идва твоят ден

рожден!

Да е много

съвършен!

Весел, див -

да ти прилича!


А пък аз ще ти

наричам -

да си силен,

здрав,

щастлив!

 

И различен,

устремен -

пожелавам ти - към мен!

© Гинка Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??