1 апр. 2009 г., 22:50

На Петър 

  Поэзия » Другая
743 0 6

Идва твоят ден

рожден!

Да е много

съвършен!

Весел, див -

да ти прилича!


А пък аз ще ти

наричам -

да си силен,

здрав,

щастлив!

 

И различен,

устремен -

пожелавам ти - към мен!

© Гинка Дюлгерова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??