6 ene 2012, 22:39

На Пламен 

  Poesía » De amor
749 0 1

Твоята любов е най-прекрасният сън в живота ми. Никога не ме събуждай...

 

Аз искам да дойдеш в моя сън,

да ме целунеш, кротко да поседнеш,

да ме прегърнеш, гледайки навън,

глава на мойто рамо да облегнеш.

Аз искам да те чувствам пак до мен,

макар и тебе днеска да те няма,

да бъдеш светлина във моя ден

и да я няма болката голяма.

Аз искам да ме искаш все така –

човешки-грешно, огнено-безумно,

че да поискам даже да умра

в ръцете твои неразумно.

Пак искам, мили, толкова неща,

а ти ми даваш всичко – не отричам,

а аз ти давам, мили, само вечността

и чак на края ú ще спра да те обичам!

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??