15 may 2011, 22:38

На пресекулки... 

  Poesía
1394 0 18

                                                                      It's hard to listen…

 

Нанизвам ден –

на пресекулки

отминалото

с обич

да нахраня

 

и дъжд вали –

валят преструвки

 

(светът уж казват бил за двама…)

 

… за миг откраднат

моли вятър

по стъпките

на онемял

следобед

 

и някъде –

съвсем на запад

в едно гнездо покълва в порив…

 

… и ражда сенки по стените

с пречупени криле рисува полет…

 

Навън вали!

 

… вали утеха

че някога

ще дойде

пролет…

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??