28 nov 2010, 15:40

На птица в окото 

  Poesía » Filosófica
977 0 19

На птица в окото

 

Притиснал във душата си небето,

той крачи сам – през облаци и дим,

на храма Божи не съзрял кубето

и не дочул божествения химн...

 

Не спира, мълчешком върви, додето,

изтрил гротескния бохемски грим,

на птица във окото спрe сърцето –

последният изгубен пилигрим.

 

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??