24 sept 2011, 19:51

На път 

  Poesía » Otra
395 0 2

Аз пътувах. Ти пътуваше.

Аз бях с къса коса. Ти беше с дълга.

Аз те гледах. Ти ме гледаше.

Аз бях с черни очи. Ти беше с кафяви.

Аз си мислех за теб. Ти си мислеше за мен.

Аз бях висок. Ти беше ниска.

Аз те харесвах. Ти ме харесваше.

Аз бях никой. Ти беше някоя.

Аз исках да ти кажа нещо. Ти също.

Аз пътувах. Ти слезе.

© Юлиан Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??