24.09.2011 г., 19:51 ч.

На път 

  Поезия » Друга
394 0 2

Аз пътувах. Ти пътуваше.

Аз бях с къса коса. Ти беше с дълга.

Аз те гледах. Ти ме гледаше.

Аз бях с черни очи. Ти беше с кафяви.

Аз си мислех за теб. Ти си мислеше за мен.

Аз бях висок. Ти беше ниска.

Аз те харесвах. Ти ме харесваше.

Аз бях никой. Ти беше някоя.

Аз исках да ти кажа нещо. Ти също.

Аз пътувах. Ти слезе.

© Юлиан Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??