24 сент. 2011 г., 19:51

На път 

  Поэзия » Другая
397 0 2

Аз пътувах. Ти пътуваше.

Аз бях с къса коса. Ти беше с дълга.

Аз те гледах. Ти ме гледаше.

Аз бях с черни очи. Ти беше с кафяви.

Аз си мислех за теб. Ти си мислеше за мен.

Аз бях висок. Ти беше ниска.

Аз те харесвах. Ти ме харесваше.

Аз бях никой. Ти беше някоя.

Аз исках да ти кажа нещо. Ти също.

Аз пътувах. Ти слезе.

© Юлиан Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??