На Р.
За миг се изгубих
изгубих се в спомени
във думите твои
във думите твои на залез
И плаках на залез
изгубен без думи
без думи докоснах
ръката ти
Ръката ти топла
с молив нарисувана
с ръката ми жива
студена...
© Панайот Антонов Todos los derechos reservados