May 8, 2011, 11:05 PM

На Р. 

  Poetry » Love
628 0 4

 

 

 

                                                          На Р.

 

                                                          За миг се изгубих

                                                          изгубих се в спомени

                                                          във думите твои

                                                          във думите твои на залез

 

                                                          И плаках на залез

                                                          изгубен без думи

                                                          без думи докоснах

                                                          ръката ти

 

                                                          Ръката ти топла

                                                          с молив нарисувана

                                                          с ръката ми жива

                                                          студена...

© Панайот Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??