22 sept 2020, 15:49

На раздяла 

  Poesía
244 0 0

любов се беше

насъбрала в лятото

и на раздяла

 

то на есента дари

я и благослови я

 

...............................................

 

прѐнасъбрала

бе се обич в лятото

и на раздяла

 

то вселѝ я в есента

за прѐблагословия

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??