Sep 22, 2020, 3:49 PM

На раздяла 

  Poetry
243 0 0

любов се беше

насъбрала в лятото

и на раздяла

 

то на есента дари

я и благослови я

 

...............................................

 

прѐнасъбрала

бе се обич в лятото

и на раздяла

 

то вселѝ я в есента

за прѐблагословия

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??