22.09.2020 г., 15:49 ч.

На раздяла 

  Поезия
242 0 0

любов се беше

насъбрала в лятото

и на раздяла

 

то на есента дари

я и благослови я

 

...............................................

 

прѐнасъбрала

бе се обич в лятото

и на раздяла

 

то вселѝ я в есента

за прѐблагословия

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??