1 nov 2016, 10:46

На разговор с ИСУС 

  Poesía » Otra
565 1 4

На разговор с Исус поспрях

и Му разказах своите неволи.

Смутено Му предадох своя грях,

душата ми пред Него се разголи.

 

Не беше страшно, нито срамно –

в очите Му видях любов.

Усмивката Му завладя ме бавно,

почувствах нежния Му зов.

 

Усещах как към мен стреми се

и мир небесен завладя ме.

Той бащински пред мен разкри се

и приласка ме в свойте длани.

 

Не исках този миг да свършва,

обля ме радостно безвремие.

И знаех – с вяра щом Го търся,

Той чака ме със нетърпение.

© Галина Пенева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??