1 dic 2009, 9:32

На Рожен 

  Poesía » Otra
738 0 14


Все тъй, крака докато местим
по кривия житейски път,
до хоризонта
нищо весело.
Надеждата ни е
отвъд.

И телескопът го доказва:
това, тъй речено, небе,
и то е до звездите празно.
Дано нататък да не е.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??