Dec 1, 2009, 9:32 AM

На Рожен 

  Poetry » Other
739 0 14


Все тъй, крака докато местим
по кривия житейски път,
до хоризонта
нищо весело.
Надеждата ни е
отвъд.

И телескопът го доказва:
това, тъй речено, небе,
и то е до звездите празно.
Дано нататък да не е.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??