12 jul 2022, 10:25

На шега 

  Poesía » De humor
213 1 2

   

         На шега

 

Исках да приложа куп диети,

да ме забележиш някак ти.

С цвят на теменуги пак да свети

щастието в моите очи.

 

Аз обичам много да флиртувам,

но го правя само в стихове.

Мисля, че откакто съществувам,

търся обич от едно сърце.

 

И денят започвам със усмивка,

може пък до теб да стигне тя,

ще ти пратя нежно и целувка

да събудя с чувства любовта.

 

Но навярно ти бръмчиш със друга –

с тънка талия и силикон,

от диети вече ми омръзна,

ще си хапна повечко бекон.

 

                 Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Жабокът (Никой), така е. Благодаря много!
  • Мария, яж бекон и флиртувай на воля. Само тъпунгерите се кефят на силикон. Друго си е естествена мацка.
Propuestas
: ??:??