26 sept 2010, 14:49

На сина ми II 

  Poesía » Otra
550 0 8

Знам, че някой ден ще се случи:

Просто така, изведнъж,

ще погалиш бездомно куче

във внезапно проливен дъжд.

 

Ще нахраниш измръзнал просяк,

ще дариш мечта на сирак

и от смърт ще спасиш на косъм

свой приятел или свой враг.

 

А на сцената без декори

ще играеш сам Дон Кихот

и душите на много хора

ще запалиш за нов живот.

 

Но каквото и да се случи -

пътят ти да не е лек -

постарай се да се научиш

да оставаш добър човек.



 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??