1 ene 2008, 17:20

На следващия кръстопът... 

  Poesía » De amor
974 0 6
 

Остави ме сама

на кръстопътя на спомена,

за да намеря

пътя на мечтата.

Остави ме сама.

И свали от мен

багажника

на твоето

„обичам те".

Остави ме

и ако искаш

ме чакай

на следващия кръстопът.

© Николета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??