1.01.2008 г., 17:20 ч.

На следващия кръстопът... 

  Поезия » Любовна
957 0 6
 

Остави ме сама

на кръстопътя на спомена,

за да намеря

пътя на мечтата.

Остави ме сама.

И свали от мен

багажника

на твоето

„обичам те".

Остави ме

и ако искаш

ме чакай

на следващия кръстопът.

© Николета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??