Jan 1, 2008, 5:20 PM

На следващия кръстопът... 

  Poetry » Love
959 0 6
 

Остави ме сама

на кръстопътя на спомена,

за да намеря

пътя на мечтата.

Остави ме сама.

И свали от мен

багажника

на твоето

„обичам те".

Остави ме

и ако искаш

ме чакай

на следващия кръстопът.

© Николета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??