11 jun 2008, 1:45

На тати 

  Poesía » Otra
896 0 2

Татко, мили татко,

годините минават безспирно,

от мен не чу "Обичам те, силно"!

 

Не знам защо не мога да го изрека,

ала ти всичко даде ми на света!

Съдбата някой ден ще ни раздели,

от мен без вик и зов ще тръгнеш ти!

 

В тоз час, под дъжда,

реших да ти посвета ред-два.

Да кажа - ОБИЧАМ ТЕ! Знай!

Ще съм с теб и в ад, и рай!!!

 

На тати с много, много любов!!!

© Меглена Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??